Over Ons

 

Wij van de VZW Charity Musketeers organiseren een Metal festival in Balen voor het goede doel genaamd “Metal 101”. De reden dat wij dit doen is simpel, met dit festival proberen wij zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel uit onze omgeving.

 

 

Het Festival

 

Metal 101 is zoals de naam het zelf zegt een metal festival. We organiseren dit jaar onze 3de editie op zaterdag 2 december 2017 in de parochiezaal van Balen en we hopen weer veel volk te mogen verwachten. We boeken elke jaar een mooie stijging in de bezoekers aantallen en hopen dit zo elk jaar te doen. Dit jaar gaan we voor de volle zaal. Met de line-up die we dit jaar hebben opgesteld zou dit wel eens kunnen lukken.

We proberen vooral beginnende Belgische bands een kans te geven om voor een grote groep te kunnen op treden, maar uiteraard zullen er ook grotere groepen aanwezig zijn. Om de affiche mooi af te sluiten proberen we elk jaar een buitenlandse band te strikken.

In het verleden hebben we volgende bands al over de vloer gehad:

2017: Lanmvrks, Killer, Knives To A Gunfight, Exoto, Our Hate, Breakfast At Midnight, Ongesteld en Nesqueek

2016 : Behind bars, Temptations for the weak, Crosover, Radio beenhesp, Grumpf, Walls of Sorrow, Elephant, Fireforce, Te art of pantera, Spoil engine, Moments, Bliksem

2015 : Beer Down, Auwguerke, Elephant, Limousine, Bones To Dust, Mittgard, Strains, Moments, Predatoria, Knives to a gunfight

Over METAL 101

Wij van de VZW Charity Musketeers organiseren een festival in Balen voor het goede doel genaamd “Metal 101”

Volg METAL 101